womanizer gebruiken Geheimen

Optimaal genieten met de Womanizer

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Dan hebben wij een nieuwigheid voor je!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Orgasmegarantie wordt er zelfs bij verkocht, omdat het product dit met zekerheid geeft!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

Ingeval je ook niet thuis bent teneinde jouw bestelling in ontvangst te nemen, bezorgen we een bestelling bij jouw buren. De bezorger laat ons kaartje in een bus achter opdat je weet het je bestelling voor de buren kan zijn bezorgd.

Stand 5 van de Womanizer W100 was vanwege verscheidene vrouwen te duurzaam. Wensen zijn je jezelf een weinig plagen door af te wisselen met harde en zachtere standen? Vervolgens is de Womanizer Pro een échte aanrader. Vormt dit jou niet zoveel uit hoeveel standen dit apparaat heeft, dan kun jouw allicht verder eenvoudig vanwege de Womanizer W100 gaan.

Een Womanizer +size geeft jouw alsnog verdere ergonomische flexibiliteit. Dit vormt ook niet uit van die staat - dit lange, platte handvat zorgt een perfecte houvast en bediening gedurende gebruik.

Even snel tussen twee huishoudelijke klussen via. Dit toeval wensen zijn het ik toe ben aan ons nieuw speeltje dus toentertijd mijzelf werd gevraagd teneinde vanwege Ladies Night de Womanizer Pro uit te proberen was je aardig verrast. ‘Ja hoor, stuur doch op!’

Er is een fout opgetreden, de excuses vanwege het ongemak. We verrichten er alles deze informatie aan om deze site optimaal te laten functioneren.

- Voor de andere Womanizer kan zijn de zuigkracht beter te bedienen. De knopjes uithangen namelijk aan een achterkant over het apparaat in regio aangaande met een voorkant.

Onze klandizie bestaan er ook heel positief over. Dames geven aan het zij meteen binnen 4 minuut klaarkomen! Bekijk hier een reviews en koop naderhand jouw persoonlijk Womanizer in de shop! Leave a comment reactions (3)

Voor OTTO kun je op elk ogenblik gekomen de actuele bezorgstatus betreffende jouw bestelling bekijken. Meer informatie over een bezorgstatus vind jouw via Levertijd en bezorgstatus.

Vind jouw dit ook niet aardig om je bestelling thuis te laten bezorgen? Vervolgens kun jouw gebruik produceren aangaande een PostNL Kwestie. Geef gedurende het bestellen met welk PostNL Kwestie bij jou in de omgeving kan zijn en we zorgen ervoor het jouw bestelling er wordt bezorgd.

In één woord: WOW. Breedvoerig momentje-vanwege-mezelf… ammehoela, het klusje was zo geklaard. Binnen 5 minuut wist een Womanizer me tot ons heftig schokkend orgasme te bezorgen; en het pas op standje 3! De sensatie welke een Womanizer teweeg brengt heb ik alsnog nooit voorheen gevoeld.

Womanizer.nl respecteert een privacy van alle gebruikers aangaande haar website en draagt daar zorg wegens dat de persoonlijke informatie welke u dan ook het verschaft vertrouwelijk is behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om een bestellingen zo vlug en eenvoudig mogelijk te laten verlopen.

Mits je bestelling in delen wordt bezorgd, betaalt OTTO de extra onkosten en betaal jouw doch één keer de bezorgkosten.

Vul de waarde betreffende je bestelling in en onze rekenhulp informeert je meteen over het summier te betalen termijnbedrag en de bijbehorende looptijd. Het kan zijn op ieder ogenblik gekomen mogelijk een hoger termijnbedrag naar het over te maken. 

Een andere Pro40 lijkt met bestaan lange slanke body heel wat op de W100 en kan zijn leverbaar in de kleurcombinaties grijs-wit en grijs-magenta een verkoopprijs aangaande € 99,00. Verschil Pro40 , W100 en Pro

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “womanizer gebruiken Geheimen”

Leave a Reply

Gravatar